+36 94 554-444
9970 Szentgotthárd Zsidai út 72.

Magyar Deutsch English

Szállás Szentgotthárdon

Az Őrség az a hely, ahol ember és természet egymástól elválaszthatatlan egységben él. A vidék három kultúra találkozásának színtere, így a hagyományok gazdagsága mellett a páratlan természeti miliő hordozza a vidék értékét. A természet épségben tartását és a tájegység hangulatát a közelmúltban létrehozott Őrségi Tájvédelmi Körzet vigyázza.

Szentgotthárd az osztrák határ mentén, a szlovén határ közelében a megye délnyugati csücskében, a Rába és a Lapincs találkozásánál helyezkedik el, délről pedig az Őrségi Nemzeti Park határolja. Az Alpok keleti nyúlványainak köszönhetően klímája szubalpin jellegű
Pihenésre vágyik ?

 

Feltétlen látogasson el városunkba és Foglaljon szobát a Zsida Termál Panzióban, amely Szentgotthárd zöldövezetében család, és gyermekbarát hotel, a centrumtól csupán 1,8 km-re van. A kikapcsolódás többfajta formáját is átélheti az idelátogató, akár aktív, akár csendes pihenésre vágyik. A vadvízi túrázástól kezdve, a kerékpár illetve gyalogtúrák lehetőségeivel bővülve, fedezheti fel e rendkívüli környéket.

 

A mozgássérült vendégeink számára akadálymenetesen megközelíthető szobát kínálunk.

 

A lubickolóknak rendelkezésére áll St. Gotthard Spa & Wellness élményfürdője teljes körű wellness szolgáltatásával, amely trópusi hangulatával világszínvonalú minőséget képvisel a strandok, termálfürdők és uszodák között.

 

Akár hétvégi kikapcsolódásra, akár a nyári szünet idejére jöjjön el Szentgotthárdra és fedezze fel az Őrséget!

 

 

Szép Kártya elfogadóhely!

 

Várjuk mindazokat, akik minőségi kikapcsolódásra vágynak, vagy aktív pihenéssel kívánják eltölteni szabadidejüket.

 

Tájjellegű építészethez igazodó szállodánk 12 darab korszerűen felszerelt szobát, valamint 14 zárt parkoló helyet kínál. Fürdőszoba, TV (45 kábelprogrammal) telefon, mini drinkbár, wifi internethasználat szolgálja az idelátogatók kényelmét.

 

Részletesebb információért keressen bennünket:

E-mail: panzio@zsidatermal.hu