+36 94 554-444
9970 Szentgotthárd Zsidai út 72.

Magyar Deutsch English

Szentgotthárd a kultúra és a táj harmóniájának városa

Nincs még egy olyan tája Magyarországnak, ahol ember és természet, hagyomány és jelenkor ilyen harmonikusan illeszkedne egymáshoz. Szentgotthárd a legnyugatibb fekvésű határvároska, pontosabban Hármas határ jellegű város.

Jellegét a sokszínűség határozza meg, hiszen három kultúra: a magyar, a szlovén, az osztrák találkozásának színtere ez a hely, így az itt élők mindennapjait a kultúrák szerves összefonódása határozza meg. Read More Szelíd dombvidék e táj, haragoszöld fenyvesekkel, szőke bükkösökkel, zsindelytetős ódon házakkal, barátságos emberekkel.

A Rába szentgotthárdi szakasza valamint az Őrség a vidék oázisát képezi: a dombok alján, a bársonyos zöld színekben pompázó völgyek mélyén patakok csordogálnak oly lassan, mintha nem is folyna zöldesen csillogó vizük.

 

Kultúrának és természetnek, munkának és pihenésnek, derűnek és békének harmóniája dobban e tájban.

Szentgotthárd Élményfürdője

Közép-Európában is páratlannak számító élményfürdő trópusi hangulatával, világszínvonalú szolgáltatásaival új minőséget képvisel a strandok, termálfürdők és uszodák között.

 

A hely adottságainak megfelelően, mind a hegyi, mind a vízi túrázók, vízi sportok kedvelőinek tökéletes paradicsoma az őrségi város

Foglaljon szobát most!

Részletesebb információért keressen bennünket:

e-mail: panzio@zsidatermal.hu