+36 94 554-444
9970 Szentgotthárd Zsidai út 72.

Magyar Deutsch English

Vadvízi túra

Szentgotthárd az a hely, ahol a vadvízi evezősök, a vadászok, a horgászok, a kerékpárosok valamint a lovas túrázók otthonra lelnek. Az aktív kikapcsolódás színtere az Őrség kapuja.

 

 Magyarország legnyugatibb fekvésű városát délről az Őrségi Nemzeti Park határolja. A Vend vidék, a Rába völgye, a Hársas-tó, és az őrségi erdők együttese paradicsomi állapotokra emlékeztető hely.

A vadvízi evezősöknek vízi paradicsom

A Rába Magyarország azon kevés helyei közé tartozik, ahol ki lehet próbálni a vadvizi evezést, a magabiztosabb evezősök hosszabb vadvízi túrákra is vállalkozhatnak. A vízi kaland mellett számos más kikapcsolódási lehetőség is várja az idelátogatókat.

 

Pihenését színesítse kényelemmel!

A Zsida Termál Panzió, Szentgotthárd centrumától néhány percnyire, a Zöldlomb utca 1. szám alatt található. 12 darab igényesen kialakított szoba várja önt és kedves családját. Szobáink mindegyike fürdőszobás, telefonnal, Tv-vel, és mini drinkbárral felszerelt. Vezeték nélküli internet kapcsolat szolgálja vendégeink kényelmét. A gépkocsival érkező vendégek számára saját zárthelyű parkolókat biztosítunk.

 

A mozgássérült vendégeink számára akadálymenetesen megközelíthető szobát kínálunk.

 

Részletesebb információért keressen bennünket:

e-mail: panzio@zsidatermal.hu